Gastouder in Ede

Zoek je kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer in omgeving Ede of bij jou aan huis? Wij gaan op zoek naar een gastouder in Ede die voldoet aan jouw wensen. Vanaf het moment dat je laat weten op zoek te zijn naar een gastouder, zullen wij vrijblijvend gaan zoeken. Op het moment dat we een gastouder hebben gevonden krijg je hiervan de contactgegevens en kun je een kennismakingsgesprek inplannen met de gastouder. Is er een klik tussen jullie? Dan verzorgt Gastouderbureau De Levensboom de koppeling.

  • Voor kinderen van 0 tot 13 jaar.
  • Kleinschalige, persoonlijke opvang.
  • Meer flexibel dan opvang in een kinderdagverblijf of BSO.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven in ieder kind als individu en vinden het belangrijk dat het de ruimte krijgt om te ontdekken in zijn eigen belevingswereld en te groeien tot een zelfstandig persoon vol zelfvertrouwen. De kinderen bevinden zich in een stimulerende omgeving waar veiligheid, vertrouwen en geborgenheid geboden wordt. De gastouder heeft een begeleidende rol met als taak zorg te dragen voor de kinderen en de ontwikkelingsgebieden observeert, signaleert en uitdaagt.

“Een rechtvaardig mens plant een levensboom”

Doordat gastouderopvang kleinschalig en huiselijk is kan er meer flexibiliteit geboden worden ten opzichte van een kinderdagverblijf. Ook kunnen hierdoor de wensen en behoeften van het kind meer gehoord en gevolgd worden. Wij vinden het belangrijk dat het kind voelt dat het waardevol is met al zijn talenten dat hij of zij bezit waardoor het een goed zelfbeeld ontwikkelt.

Kosten

Van alle vormen kinderopvang is de gastouder de goedkoopste optie. Zo betaal je alleen de uren die ook daadwerkelijk zijn afgenomen en kun je op den duur duizenden euro’s goedkoper uit zijn. Ook krijg je ‘gewoon’ kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst, dus des te meer reden om voor een gastouder te kiezen.

Onze kosten worden als volgt berekent:

  • Eenmalige inschrijfkosten van € 15,-.
  • Maandelijkse bemiddelingskosten van € 37,50 per maand per gezin. Of je 1, 3 of 17 kinderen hebt, je betaalt altijd € 37,50.

Ben je overtuigd?

Heb je interesse? Schrijf je hier in als zogenaamde vraagouder of neem contact met ons op.

Generated by MPG