Tarieven

Het inschrijven bij Gastouderbureau De Levensboom is gratis. Na inschrijving zal er bij vragen contact met je opgenomen worden. Als de inschrijving compleet is gaat Gastouderbureau De Levensboom op zoek naar een passende vorm van opvang voor het gezin. Na een koppeling krijg je inloggegevens voor een account, in dit account kun je facturen terug vinden en zullen er regelmatig nieuwsberichten in geplaatst worden.
De bemiddelingskosten bedragen €37,50 per maand en zullen in rekening gebracht worden vanaf de eerste dag dat de opvang afgenomen wordt.
Bekijk hier wat Gastouderbureau De Levensboom voor je doet voor deze kosten.

De gastouder mag zelf haar uurtarief bepalen. Dit bedraagt gemiddeld tussen de €5,00 en €7,00 per uur dat je opvang afneemt wanneer de opvang bij de gastouder plaatsvindt. Als de opvang aan huis is zal het uurtarief tussen de €15,00 en €22,00 zijn.

Via de belastingdienst kun je een berekening maken wat de teruggave van kinderopvangtoeslag is. Om de bureaukosten terug te vragen dien je het bedrag van de bureaukosten te delen door het aantal af te nemen uren in de maand. De uitkomst hiervan tel je op bij het uurtarief van de gastouder.

Zijn er vragen over de bemiddelingskosten, dan kun je altijd contact opnemen met het bureau.