Voor ouders

Ben je op zoek naar een gastouder?
Gastouderbureau De Levensboom helpt je graag verder! Wat wij voor je kunnen doen is het helpen zoeken naar een geschikte gastouder. Vanaf het moment dat je laat weten op zoek te zijn naar een gastouder, zullen wij vrijblijvend gaan zoeken. Op het moment dat we een gastouder hebben gevonden krijg je hiervan de contactgegevens en kun je een kennismakingsgesprek inplannen met de gastouder. Is er een klik tussen jullie? Dan verzorgt Gastouderbureau De Levensboom de koppeling. De maandelijkse bureaukosten van € 37,50 worden vanaf de eerste opvangdag in rekening gebracht.

Ik ben gekoppeld aan een gastouder en dan?
Wij gaan minimaal 2 keer per jaar langs bij de gastouder. In ieder geval een keer voor de Risico-Inventarisatie en Evaluatie en een keer om de voortgang van de opvang te bespreken. Ook zullen wij met jou als ouder jaarlijks de opvang evalueren. Zijn er tussentijds vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Gastouderbureau De Levensboom streeft er naar om met enige regelmaat een cursus of workshop aan te bieden. Dit kan variëren van kinderEHBO tot opvoeding-gerelateerde onderwerpen. Is er een onderwerp wat je graag uitgelicht wenst te hebben, laat het ons dan weten!

Wij staan voor transparantie en een prettige samenwerking!